11146550_1042973572392999_7307240955538519753_n

Om Hird-Bay Antiques & interior - En genuin antikaffär

Hird-Bay Antiques & interior är en antik- och inredningsaffärmed med det lilla extra. Butiken som drivs och ägs av Trine Hird-Bay är belägen ute i skogen på en småländsk 1800-tals gård. 

Hos Hird-Bay hittar du en skön mix av franska och svenska antikviteter och udda inredningsföremål. Fokus är det goda livet på landet men du hittar även kvalitets vintagekläder,gåbortpresenter,smycken,blomsterdekorationer, trädgårdsföremål, egna designade lampor och dekorativa föremål i sortimentet.
 
Trine är konstvetare och historiker med över 30 år i branchen. Under dessa år har jag skaffat mig ett gediget hantverkskunnande inom olika områden.

Allt  i affären "handplockas" av mig personligen och det som finns i affären är saker som jag lika väl kunde ha i mitt eget hem. Vissa sakar renoveras eller återställs varsamt.Jag åtar mig inredningsuppdrag såväl små som stora. Jag åker på inköpsresor nere på kontinenten med betoning på Frankrike ett antal gånger per år. Under dessa resor samlar jag även inspiration till att hela tiden försöka förnya och förbättra utbudet och upplevelsen i affären.

Dessutom har jag utökad affärsverksamheten med Design by Hird-Bay och Interiors by Hird-Bay. Utöver detta åtar jag mig tapetseringsuppdrag. Läs mera om detta under om Design by Hird-Bay och Interiors by Hird-Bay. Vidare kommer det framöver att erbjudas kurser inom konst, historia, antikviteter och konsthantverk samt kransbindning och dekorationer.

Affären är oftast öppen på helgen vilket annonseras här på hemsidan, på facevook och instagram. Det går även bra att boka en tid för besök när det passar just dig.  När renoveringen av lokalerna är klar kommer mer fasta öppettider.
Varmt välkommen att boka en tid för besök!

Trine Hird-Bay och Hermann. 

Affärsidé

En mix av svensk och fransk lantstil med inslag av kul kuriosa. Det är det goda lantlivet som står i fokus.

Vision

Att skapa en genuin upplevelse vid ett besök i butiken och ge inspiration till ett skönt liv på landet.