11146550_1042973572392999_7307240955538519753_n

Om Hird-Bay Antiques AB

Hird-Bay Antiques är en antikaffär med det lilla extra. Butiken, som drivs och ägs av Trine Hird-Bay och Conny Gustafsson, är belägen ute i skogen på en småländsk 1800-tals gård. Hird-Bay Antiques är en sammanslagning av Lillstugan Antik och Wimmerby antik.

Hos Hird-Bay Antiques hittar du en skön mix av franska och svenska antikviteter. Vårt fokus är allmoge, lantstil, trädgårdsföremål men du hittar även högreståndsföremål och smycken i vårt sortiment. ALLT ÄR GAMMALT - INGET NYTILLVERKAT. 
 
Trine är konstvetare och historiker och tillsammans har vi över 30 år i branchen. Allt  i affären "handplockas" av oss personligen och det som finns i affären är saker som vi lika väl kunde ha i vårt eget hem. Vi åker på inköpsresor nere på kontinenten med betoning på Frankrike ett antal gånger per år. Under dessa resor samlar vi även inspiration till att hela tiden försöka förnya och förbättra utbudet och upplevelsen i affären.

Hird-Bay Antiques deltar i ett antal stora  mässor per år; Älvsjömässan i februari, Brösarp i mars, Malmö Dekorativa i September. Affären öppnas via avtal eller vid speciella tillfällen som annonseras här på hemsidan, på instagram och facebook. Varmt välkommen att boka en tid för besök!

Trine Hird-Bay, Conny Gustafsson och Hermann

Affärsidé

En mix av svensk och fransk lantstil med inslag av kul kuriosa. Det är det goda lantlivet som står i fokus.

Vision

Att skapa en genuin upplevelse vid ett besök i butiken och ge inspiration till ett skönt liv på landet.